• Lite – túlnyomásos teljes álarc

  „Lite” Túlnyomásos teljes védőálarc, sokoldalú és robusztus, használható minden ipari alkalmazási területen míg súlya mindössze 350g. A „Lite”  védősisak használható minden olyan művelethez, ahol a hely korlátozott. A lehúzható fül fogantyú biztosítja a könnyű illesztést az archoz és kényelmesebb viseletet.

 • Három lépcsős friss levegőszűrő doboz

  A 3 fokozatú előszűrő / koaleszcens szűrők a portartalom és olajtartalom csökkentésére / szénszűrős egység biztosítja:

 • Panoráma túlnyomásos szabad sugaras védősisak

  A sisakot kifejezetten szabad sugaras szemcseszóró berendezések működtetéséhez fejlesztették ki, és üzemeltetéséhez alkalmazzák. A sisak nagy (széles) látószögű, kényelmes viseletű, és tágas belső fülvédő viseléséhez is. A sisak belsejébe egy második belső sisakot terveztek a minél nagyobb stabilitás érdekében, a fix belső plexit óvó letéphető fólia védő rendszerrel felszerelt, mely az állandó látómező tisztaságát hivatott lehetővé tenni. Így ez a védősisak egy könnyű, kényelmes, robusztus nagy teherbírású konstrukció lett.

 • ROZSDAGÁTLÓ

  A ROZSDAGÁTLÓ MEGHOSSZABBÍTJA A BEVONATOK ÉLETTARTAMÁT AZÁLTAL, HOGY MEGAKADÁLYOZZA A ROZSDAÉPZŐDÉST.

  • Hatékony akár 72 órán keresztül
  • Nem toxikus és nem veszélyes
  • Sav és foszfátmentes
  • Vízben oldódó
  • Biológiailag lebomló
  • Nem gyúlékony

  Ez rozsdagátló formula kifejezetten a Dustless Blasting® folyamat és a mi gépeink működését segíti, a rozsdagátló legfeljebb 72 órán át fékezi a rozsdaképződést. A HoldTight-hoz hasonlóan (Hold Tight 102) a termék használata javítja a bevonat tapadását és javítja a festék teljesítményét, mindazonáltal nem mérgező, biológiailag lebontható és nem veszélyes. Ha helyesen használja a 4 egyszerű lépést, tökéletes festéskész felület érhető el.

  1. lépés) Rozsdagátlóval kezelt vízzel végezni a pormentes szemcseszórást

  A vízben rozsdagátlóval végzett szemcseszórás megtisztítja a fémet, miközben megakadályozza, hogy kloridok és ásványi sók beágyazódjanak.

  2. lépés) A munkadarabot öblítse le rozsdagátlóval kezelt vízzel

  Szemcseszórás után a fémnek még egy utolsó öblítésre van szüksége. Az rozsdagátlő és a víz 2dl / 100 liter arányarányú használata tökéletesen fog működni.

  3. lépés) Távolítsa el az állóvizet ( pangó vizet ) a fémről

  Fontos, hogy a fém teljesen megszáradjon. A kompresszor sűrített levegőjével, vagy mint egy levélfúvó, gyorsan eltávolíthatja az álló vizet a fémről.

  4. lépés) Kerülje az újraszennyeződést

  A szennyeződések, a testzsír és a nedvesség rozsdát okoznak. A fém kezelésekor viseljen tiszta gumikesztyűt, és tartsa távol a környezetből árkező nedvesség foráásokat (például a reggeli harmat), ha egy éjszakán át festetlenül hagyja munkadarabjait.

  A rozsdásodás nem kell előforduljon ha promentes szemcseszórást azaz a Dustless Blasting módszert alkalmazza. Ne felejtse el, hogy a rozsdagátló nem akadályozza meg a rozsda képződését, csupán 72 órát ad Önnek, hogy készen álljon a festésre és felületkezelésre.