Graffiti

Falra rajzolt szövegek és ábrák szinte minden közösséget sújtanak. Árt az esztétikai színvonalnak, és az ügyfeleket is visszatarthatja attól, hogy meglátogassanak egy vállalkozást.

Magasnyomású mosással nem lehet megszabadulni tőle. A homokfúvás károsíthatja az eredeti anyagot. A szódás szemcseszórás kipusztíthatja a közelben levő füvet és növényzetet. A Duster Blaster pormentes szemcseszóró eltávolítja a graffitit, sértetlenül hagyja az eredeti felületet és a közeli növényekre is ártalmatlan.

Az alábbi videó bemutatja, hogy milyen gyorsan és könnyen eltávolíthatók a graffitik.

Az alábbi fényképen láthatja, hogy milyen hatással van a téglafalra a pormentes szemcseszórás és a homokfúvás. A bal oldalt pormentes szemcseszórással, a jobb oldalt homokfúvással tisztították. Láthatja, hogy a homok súlyosan belemart a téglába és mégsem távolította el alaposan a festéket.

Mivel a Dustless Blaster pormentes szemcseszóróban használt újrahasznosított palacküveg szemcse semleges a környezetre, nem irtja ki a füvet úgy, mint a szódabikarbóna. Képzelje el, hogy akár 60-80 000 forintot is kereshet egy olyan munkával, ami összesen csak 10-20 percet vesz igénybe. Ez csak egy a sok bevételi forrás közül, amelyek egy Dustless Blaster pormentes szemcseszóró tulajdonosnak a rendelkezésére állnak.

A graffiti eltávolításon kívül a pormentes szemcseszórással kitűnően helyre lehet állítani a beton vagy fal felületeket, el lehet távolítani a termoplasztikus útjelző csíkokat, mentesíteni lehet az ólmos vagy azbesztes festéktől, el lehet távolítani a tömítést, a parkolókból az olajfoltokat és még sorolhatnánk. A pormentes szemcseszórással a lehetőségek végtelenek.

Nagyobb képek megtekintéséhez kattintson az alábbi miniatűrökre.