A Dustless Blasting pormentes szemcseszórás kitűnő a festék, poliuretán, lakk, pecsétek és más bevonatok fáról történő gyors és könnyű eltávolítására. Ahogy az alábbi fényképeken látható, még a régi fa felületekkel is elérhető, hogy teljesen újnak látsszanak. Mégse próbáljon balsafából készült repülőgépet szemcseszórással tisztítani, mert nem fog rendesen repülni a kezelés után.

A Dustless Blasting pormentes szemcseszórás lehetővé teszi Önnek, hogy az igényei szerint sokféle szóróanyagot alkalmazhasson, szabályozhassa a szemcseszórás nyomását és a szóróanyag áramlását is. A pormentes szemcseszórás keményfákon a legbiztonságosabb, de finomabb szóróanyagot és alacsonyabb nyomást alkalmazva puhább fákat is kezelhet károsodás nélkül. Próbálja ki egy kevésbé értékes fadarabon, hogy a szemcseszórás milyen hatást gyakorol a fa textúrájára és felületi érdességére.

<<< Videó egy jellegzetes vállalkozóról!

Sok vállalkozó sikeresen használja a Dustless Blasting pormentes szemcseszórást antik bútorok, gerendaházak, régi kerti bútorok, hajófedélzetek, teraszok, deszkaburkolatok és sok egyéb tárgy helyreállítására.

Videó a Plymouth Rock Dustless Blasting, Brockton MA jóváhagyásával.

Ha többet szeretne tudni arról, hogy a pormentes szemcseszórás miképpen tud segíteni önnek,
hívjon fel minket a +3630 350 7186 számon vagy töltse ki Érdeklődő űrlapunkat.