Időigényes és költséges eljárás lehet a flottajárművek naprakészen tartása friss festésekkel és matricákkal. A vegyi festékeltávolítás sok piszokkal és maró anyagok felhasználásával jár, a csiszolás nagyon alacsony hatásfokú, a homokfúvás pedig könnyen deformálja az acéllemez paneleket. A pormentes szemcseszórás a leggyorsabb, legkönnyebb, legtisztább módja annak, hogy eltávolítsák a festéket az alumínium kocsikról.

A pormentes szemcseszórásban alkalmazott víz csökkenti a súrlódást és a hőt. A környezeti hőmérsékletnél kb. 10 fokkal alacsonyabbra csökkenti a hőmérsékletet, ez azt jelenti, hogy nem lesz vetemedés, nem kell kínlódni a szegecsek melletti köszörüléssel, nem kell matricákat lehúzni és nem kell foglalkozni a nyúlós ragasztókkal sem. A Dustless Blaster pormentes szemcseszóró egyszerre távolítja el a festéket és a műanyag matricákat is.

Ha többet szeretne tudni arról, hogy a pormentes szemcseszórás miképpen segít hatékonyabban menedzselni a flottajárműveket vagy az alumínium kocsikat,
hívjon fel minket a +3630 350 7186 számon vagy töltse ki Érdeklődő űrlapunkat.