A pormentes szemcseszóró tökéletes eszköz az autóipari festékeltávolításhoz.


A pormentes szemcseszórás sokkal gyorsabb, mint a homokfúvás vagy a szódás szemcseszórás. Mivel a víz csökkenti a súrlódást és megakadályozza a hőképződést, nem merül fel a vetemedés kockázat úgy, mint homokfúvás esetén. Ráadásul, amikor a rozsdagátlót is megfelelően használják, eltávolítják a kloridokat és tökéletes, festésre kész felületet kapnak. A pormentes szemcseszórás megoldja a homokfúvás által okozott vetemedési problémát és a szódás szemcseszórás által okozott festéktapadási problémákat is. A pormentes szemcseszórási eljárás gyorsabb, tisztább és zöldebb, mint bármilyen más, rendelkezésre álló festékeltávolítási technológia.

A legtöbb gépkocsi külső felületéről teljesen eltávolítható a festék kb. 2 óra alatt. Ehhez 4-6 zsák újrahasznosított palacküveg szemcsét kell felhasználni 185 CFM-es kompresszorral. Az eltávolított festék és az újrahasznosított üveg a gépkocsi alatt és körülötte a földön marad. A felszedés legegyszerűbb módja, ha munkavégzés előtt leterít a földre egy műanyag ponyvát vagy fóliát. A szemcseszórás után, de lehetőleg a végleges rozsdagátló felvitele előtt tekerje fel a ponyvát és dobja félre. A rozsdagátló megfelelő alkalmazása ideális körülmények esetén legfeljebb 72 órás rozsdaállósságot biztosít, de ajánlott, hogy a szemcseszórás után amint lehet, vigyen fel alapozót.

A pormentes szemcseszórást már bemutatták a Dennis Gage által vezetett My Classic Car három évadában és más tévéműsorokban, magazinokban, internetes oldalakon és egyéb kiadványokban is. Ez a nyilvánosság nagyon keresetté tette a pormentes szemcseszórást, mint szolgáltatást, ami nagy hasznára válik azoknak, akik rendelkeznek a gépeinkkel.


fbico
Az emberek szerte a világon megtapasztalják, hogy pormentes szemcseszóró eljárásunk a tökéletes megoldás felületelőkészítéssel kapcsolatos problémáik megoldására. Tekintsen meg néhány képet, amit olyan emberek töltöttek fel, akik naponta keresnek pénzt a gépeinkkel.
Lájkoljon minket a Facebookon, hogy még több munkát és akciót lásson a valós világból.

A nagyobb fényképek eléréséhez kattintson az alábbi miniatűrökre.


Esettanulmány – 1963-as Chevy Impala

A munka leírása:

Az összes festék eltávolítása újrafestés előtt.

Hordozófelület:

Acél

További kihívások

Többrétegű festés

Karosszéria kitt (bondo)

Rozsda

Alkalmazott berendezés:

DB500 Mobile egy 210 cfm kompresszorral.


A teljes külső festés, rozsda és karosszéria kitt eltávolításához szükséges szemcseszórási idő: 53 perc! Tekintse meg használat közben az alábbi videón.