Cserélje le homokszóró, csiszoló és köszörülő kéziszerszámait


A DB150 főleg az autókarosszéria javító műhelyekben népszerű. Ez a legkisebb és legolcsóbb szemcseszórónk valamivel 1 köbláb (28,3 liter) kapacitás felett, ami a beállított nyomástól és szóróanyag áramlástól függően kb. 15 percig tart ki.

Külső kompresszoros szemcseszórók

Ez a három gép egyforma, csak a működési idejük eltérő. Körülbelül 30, 60, illetve 90 percig működnek 5.sz. fúvókával és óránként 75 liter víz felhasználásával. Ezek a gépek 1 ¼ ”-os csövekkel rendelkeznek, és 185 – 375 cfm-es kompresszorral kell használni őket. A műszaki adatokért kattintson a gépre.

Mértékegység átváltó: ITT

Ipari méretű szemcseszórók

Ez a két gép ideális a nagyipari munkák elvégzéséhez. Egyformák, csak a működési idejük eltérő. A DB1500 kb. 3 óráig működik, míg a DB3000 6 óráig. Ezek a gépek általában 400 cfm-es vagy nagyobb kompresszorokkal és 2”-os csövekkel üzemelnek.

Mobil pormentes szemcseszórók / komplett, mobil vállalkozáshoz szükséges gépek ( Összeépíthető, melyhez minden segítséget megadunk! A képeken látható változat nincs forgalomban Európában )

A DB500 Mobile berendezés mindent megad Önnek egy szép csomagban ahhoz, hogy mobil szemcseszóró vállalkozást működtethessen. Utánfutó, kompresszor, szemcseszóró, víztartály és vízszivattyú egy teljes szerelvényben, Ezen az új modellen van hely a teherszállításra is, hogy plusz szóróanyagot, vagy a munkához szükséges egyéb eszközöket lehessen szállítani rajta.

Ez a gép rendelkezik a DB500 Mobile összes szolgáltatásával, plusz egy nagyobb szemcseszóró edénnyel és egy 210 CFM-es levegőkompresszorral is. A megnövelt légáramlás lehetővé teszi nagyobb fúvókaméret alkalmazását, ezáltal körülbelül 30%-kal növeli a termelékenységet. Nem kell olyan gyakran utántöltenie a szóróanyag edényt sem.

A Dual DB800 Mobile berendezésnek két teljesen különválasztott szemcseszóró rendszere van, melyeket egyidejűleg használhat két gépkezelő, gyakorlatilag megduplázva a termelékenységet. Az óriási, 400 cfm-es kompresszor bőséges légáramot biztosít.

A DB1500 Mobile egy akkora kapacitással és levegőmennyiséggel működő, nagy teljesítményű berendezés, amire Önnek óriási munkák elvégzéséhez lehet szüksége. A szemcseszóró tartályt felfejlesztheti a DB3000-re.

Komplett vállalkozási csomag


Kulcsrakész vállalkozási csomagunkkal Ön saját magának és nem egyedül fog dolgozni.

Vállalkozási csomagunk mindent megad Önnek, ami ahhoz szükséges, hogy hatékonyan reklámozza saját Dustless Blasting pormentes szemcseszórós vállalkozását. Ebben a csomagban jó minőségű marketing anyagokat kap, ami már hatékonynak bizonyult a szolgáltatás értékesítésében.

Ezzel a csomaggal indíthatja el leggyorsabban a vállalkozását. Vegye fel a kapcsolatot velünk, ha továbbiakat szeretne megtudni erről a csomagról.


Finanszírozót keresünk – kattintson a kép alattA jelentkezéshez kattintson IDE.