Cserélje le homokszóró, csiszoló és köszörülő kéziszerszámait

A DB150 főleg az autókarosszéria javító műhelyekben népszerű. Ez a legkisebb és legolcsóbb szemcseszórónk valamivel 1 köbláb (28,3 liter) kapacitás felett, ami a beállított nyomástól és szóróanyag áramlástól függően kb. 15 percig tart ki.

A SOUP International Kft.

az ATMOS Chrást kompresszorok

hivatalos forgalmazója 2018-tól

A cseh gyártó ATMOS Chrást dugattyús-, csavar-,

elektromos, diesel és benzin üzemű kompresszorait forgalmazzuk.

Ipari pormentes szemcseszórók – használatuk külső csavarkompresszort igényel

Ez a három gép egyforma, csak a működési idejük eltérő. Körülbelül 30, 60, illetve 90 percig működnek 5.sz. fúvókával és óránként 75 liter víz felhasználásával. Ezek a gépek 1 ¼ ”-os csövekkel rendelkeznek, és 185 – 375 cfm-es kompresszorral kell használni őket. A műszaki adatokért kattintson a gépre.

Mértékegység átváltó: ITT

Kérjen árajánlatot

Töltse ki az alábbi űrlapot, hogy azonnal megtekinthesse az aktuális árlistát.

Nagyipari szemcseszórók – használatuk külső csavarkompresszort igényel

Ez a két gép ideális a nagyipari munkák elvégzéséhez. Egyformák, csak a működési idejük eltérő. A DB1500 kb. 3 óráig működik, míg a DB3000 6 óráig. Ezek a gépek általában 400 cfm-es vagy nagyobb kompresszorokkal és 2”-os csövekkel üzemelnek.

Mobil pormentes szemcseszórók / komplett, mobil vállalkozáshoz szükséges gépek. Kérje összetett ajánlatunkat, mely tartalmazza a megfelelő nagyteljesítményű csavarkompresszort, a szállítójárművet és az ön vállalasztása szerinti Dustless Blaster-t ( A videókon és alább látható összeépített trailerekhez hasonló az Európai uniós szabványnak megfelelő eszközök megvásárolhatók! A KÉPEKEN LÁTHATÓ AMERIKAI TRAILER VÁLTOZAT fotói tájékoztató jellegűek. )

A DB500 Mobile berendezés mindent megad Önnek egy szép csomagban ahhoz, hogy mobil szemcseszóró vállalkozást működtethessen. Utánfutó, kompresszor, szemcseszóró, víztartály és vízszivattyú egy teljes szerelvényben, Ezen az új modellen van hely a teherszállításra is, hogy plusz szóróanyagot, vagy a munkához szükséges egyéb eszközöket lehessen szállítani rajta.

Ez a gép rendelkezik a DB500 Mobile összes szolgáltatásával, plusz egy nagyobb szemcseszóró edénnyel és egy 210 CFM-es levegőkompresszorral is. A megnövelt légáramlás lehetővé teszi nagyobb fúvókaméret alkalmazását, ezáltal körülbelül 30%-kal növeli a termelékenységet. Nem kell olyan gyakran utántöltenie a szóróanyag edényt sem.

A Dual DB800 Mobile berendezésnek két teljesen különválasztott szemcseszóró rendszere van, melyeket egyidejűleg használhat két gépkezelő, gyakorlatilag megduplázva a termelékenységet. Az óriási, 400 cfm-es kompresszor bőséges légáramot biztosít.

A DB1500 Mobile egy akkora kapacitással és levegőmennyiséggel működő, nagy teljesítményű berendezés, amire Önnek óriási munkák elvégzéséhez lehet szüksége. A szemcseszóró tartályt felfejlesztheti a DB3000-re.